Info

Wie zijn we?

Welkom bij CadeauDokter, waar we gepersonaliseerde producten creëren die passen bij de unieke stijl en smaak van onze klanten. Onze onderneming is gestart door twee jonge en ambitieuze ondernemers die gepassioneerd zijn door kunst en design.

We geloven in het belang van individualiteit en persoonlijkheid, en dat is waarom we ons richten op het aanbieden van gepersonaliseerde producten. Of het nu gaat om kleding, accessoires, huisdecoratie of cadeaus, onze producten zijn uniek en speciaal gemaakt voor elke klant.

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de nieuwste trends en stijlen, maar we streven er altijd naar om onze creativiteit en originaliteit te behouden. We werken met hoogwaardige materialen en gebruiken de nieuwste druktechnieken om ervoor te zorgen dat onze producten van topkwaliteit zijn.

Maar ons bedrijf gaat niet alleen over het creëren van mooie producten. We vinden het belangrijk om een positieve impact te hebben op onze gemeenschap en onze planeet. Daarom werken we samen met duurzame leveranciers en streven we naar een zo milieuvriendelijk mogelijke werkwijze.

We zijn gepassioneerd over wat we doen en we streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste gepersonaliseerde producten en de beste service. Bedankt voor uw interesse in CadeauDokter, we kijken er naar uit om samen met u iets unieks en persoonlijks te creëren!

Een cadeautje geven is leuker dan een cadeautje krijgen zegt men wel eens, via CadeauDokter wordt zowel schenken als krijgen een leuke ervaring!

 

Verzendtermijnen en verzendkosten

Aangezien voor de cadeautjes verschillende verzendtermijnen van toepassing zijn, vermelden we de verzendtermijn telkens in de omschrijving van het product zelf.

Wanneer u naar uw winkelmandje gaat, kan u op “Verzending berekenen” klikken om de verzendkosten te zien die bij de producten horen. Wij voorzien een gratis verzending vanaf € 70 binnen de Europese Unie.

 

Herroepingsrecht

Op gepersonaliseerde producten is geen herroepingsrecht mogelijk. Alles wordt volgens wens van de klant en op maat gepersonaliseerd.

Is er iets fout gelopen met je pakje? We vragen je om ons binnen de 10 kalenderdagen op de hoogte brengen, met voldoende beeldmateriaal (foto’s van zowel het product als de verpakking waarin je product is aangekomen) via onze contactpagina of het e-mailadres info@cadeaudokter.com.

 

Auteursrechten webshop

Foto’s, teksten, ontwerpen en inhoud op deze webshop mogen niet zonder onze schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedistribueerd of opgeslagen voor persoonlijke en/of commerciële doeleinden, op straffe van gerechtelijke vervolging wegens schending van auteursrechten.